fredag, oktober 31, 2008

Kompisar på koll ...

Jomän, idag var det ju halvdag på jobbet, som alltid dag innan röd helgdag! Så vi slutade kl 13.00.

Så jag och Kaneli-kompisen möttes vid Lasse på Heden och åkte hem till oss. Efter ett tag dök även Kanelikompisens sambo F upp, och vi åt och pratade för att sedan spana in kusar och stall innan fikat. F har inte träffat hästarna tidigare, och kanske inte riktigt få se alla hagar och stall färdiga.


Han godkände bygget. Och tänket. Med hagarna. Och lösdriften. Det var ju en himla tur! ;-)

Så fikade vi framför en brasa i kakelugnen. Helt enkelt en bra fredags eftermiddag! Ibland glömmer man bort att umgås med sina vänner! Vilket är lite konstigt, eftersom det nu är så trevligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

*LER*.Är du säker på att kompisarna only look Horses and stall,,hagar,,lösdrift!!!Godkände Bygget,,Good.But not you my Hero!!Jaaha,,där kom fika också med;)Men!!Vänner måste man ju bara ha.Det är trevligt.Glömmer,,har inte jag gjort.Bara det att man har så lite tid över i bland.Och då få det bli on phone and talk with friends,,do you agree with!!Yes you do my hero;)Krraaa.

Anonym sa...

Hej, himla trevligt var det. Men glömmer inte bort er! Är bara lite dålig på att bestämma träff. Men snart får ni komma till oss igen. Och jösses så mycket ni har att fixa med. Känner att det är väldigt skönt att ha pållen inackorderad :)
Kram och tack för senast!
kaneli