onsdag, oktober 08, 2008

Först jobbade vi, sedan fick de jobba!

När vi kom hem från jobbet var jag hur trött som helst, men pållarna ska ju skötas om. Och bör motioneras... Så vi sadlade dem och satte på reflexer och red iväg i mörkret till grannens ridhus. Jag trodde kusarna skulle bli nippriga i mörkret, och i ridhuset, men de var hur lugna som helst!

Så det var ridhuspremiär idag! Pållarna var framåt - verkar tycka det är kul! Men jobbigt!

Man glömmer lätt att de inte är så tränade som ridskolehästarna, så snart var de alldeles svettiga. Så vi klev av och ledde hem dem så de fick sträcka ut sig ordentligt, och nu står de inne och torkar upp innan vi släpper ut dem igen.

Detta blev en nytändning! Nu blir det mycket lättare att träna trav, tölt och galopp! Nu ska de få jobba - och bli av med lite hull ...

Efter ridsessionen - så var jag hur pigg som helst i huvudet, men gott trött i kroppen! Märkligt, det där! Nu ska vi äta!

1 kommentar:

Anonym sa...

Trött Karo,ta hand om pållarna.Man behöver inte motionera pållarna varje dag.Men det va ju positivt(Nytändning)Slit inte ut dig Karo.Näää.Man kan inte jämföra med ridskoleh,,en del mår inte bra av å bli ridna så mycke.Det handlar ju inte bara om en lektion.Per da.Kan tycka synd om vissa man ser som är såå trötta efter en lektion.Sen kommer nästa å nästa.K.