fredag, oktober 10, 2008

Oj, vad man vill hem

Här satt man och gjorde ett panikartat annonsmaterial till GP och levererade via deras annonsinlämning på webben. Så fick jag ett automatiskt meddelande om att materialet inte godkändes! Panik! Jag gjorde massa varianter och sparade om och trixade och donade och skickade nya varianter - men ingen godkändes! Till slut fick min produktionsledare, efter mycket ringande och mailande och letande, tag på någon där, som sa att annonsen hade kommit rätt och ser helt korrekt ut! Hat!

Så grinig och sur tänkte man, att nu kan jag i alla fall åka hem! Men så sitter maken i telefonmöte! Hur kan de ha möte en fredag kl 18.21? Ondskefullt. Vill ju hem till pållarna! Vill hinna fira fredag. Och är hungrig. En hungrig Karo är en farlig Karo.

Stööön! Få se om det finns någon smarrig mjuk pepparkaka med lingon kvar sedan fikat ...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det tror jag säkert,,pepparkaka med lingon=)DUUUUUUU KAR ÄR ETT MAT VRAK=)INTE V,,nä,nä.haha.Jag tror kanske att jag öppnar en sida om lite nyttig mat,,å du ska vara den som testar i 10 veckor.Gud va roligt,,hängande läppar,,dåligt humör,,hungrig,,grinig men sen,,sexy lady kliver ur det gamla skalet å ha ett nytt*LER*Saga kommer undra om det är någon som sitter på henne=)å det är detju Kar/YRV.P.S.Jag vet behöver det också ok nöjd nu=)