söndag, september 28, 2008

Sömnig Söndag

Vilande Vicky

Makliga Mökkvi

Z-z-z-z-zolly

Mysiga Mozzy


Hästar som hänger
Idag när jag tittade ut såg jag olika hästar ligga ner och slappa vid olika tillfällen. Skönt! Bara trygga hästar vågar ligga ner. Och eftersom Vicky är lägst i rang, men ändå vågar, och får, ligga och slappa ostört, ser det ju ut att vara en ganska jämlik och harmonisk hästflock vi har! Inne i huset låg katterna som små grå bollar. Bara Ronja var ute - och hon låg säkert och päste i solen någonstans!

Bara jag var aktiv! Jag började rensa alsickeklöver ur vinterhagen - ett Sisyfos-jobb, men de växer i alla fall fläckvis och inte i HELA hagen! Sedan fick det bli ett barbackapass på Saga. Omsorg om pållarna. Och så plötsligt var det kväll!

Maken på Island
Fick ett SMS med en butter smiley från maken om att det nog inte skulle bli mer ridning på resan! Verkar som han trivts!

För de som missat det - Maken är på "gubbresa" med vår isländske ridlärare och några "gubbar" från bl a ridkolan. Inga fruntimmer fick komma med. I huvudsak ska de ha ridit och föst hästflockar på fjällen. Jag är sååå avis!

2 kommentarer:

Holmarna sa...

Vilken härlig resa E verkar var på! nästa gång får välan du åka... Låter lite orättvist. Han är och töltar runt på en ljuvlig ö medan du jagar hästar i en hagelkall natt. KRAM på dig!

Anonym sa...

Vicky Lägst i rang!!!Va har du,,Karo gjort med V.Har Vicky blivit lite gamal,slö,glömsk.Hmmmm,,Få ta mig ett snack med den bruden,,nä kärring menar jag=)k.