lördag, september 13, 2008

Lördag i Askim

Sov länge. Åh så skönt! Plötsligt blev det sålunda ont om tid - vi skulle ju vara i Askim redan kl 16.00 och fira svågerns födelsedag! Så det fick bli ett kort pass med pållarna. Jag red barbacka i paddocken och Saga var så duktig så, maken arbetade med Mökkvi från marken. Mökkvi är lite sur när man tar honom om magen nu. Fattar inte varför. Var oroliga för kolik, men han beter sig normalt i övrigt, äter bra, har bra magljud, håller ordning på sina flickor ...

Just när vi skulle åka iväg kom K&N och vi såg dem ta in även våra pållar! Detta måste ju undersökas! Men det var bara K som ville låta dem stå inne några timmar, vila/sova ordentligt och mumsa hö. Ligger nå't i det - pållen som vaktar i flocken får sällan sova ordentligt - fast jag har sett dem alla ligga ner ute, så de sover nog. Men det är bra att Saga tränas på att vara inne ibland. Hon brukar tycka det är sååå tråkigt.

Vi åkte iväg 15.50. Man hinner inte till Askim på 10 minuter ... Så vi vart förstås sena. Trevlig middag med makens/svågerns familj, lite snack in på kvällen innan vi körde hem. Fullmånen sken i den kyliga natten. Älskar september!

Inga kommentarer: