torsdag, januari 08, 2009

Glatt på hemmanet med Bauhaus-tofflor på is ...

Häst-tjänst i snöig morgon. Men snön kom från sydväst - ett tecken på att den inte tänker stanna ... Snön täckte den lömska isbanan vi kallar uppfart, varvid det blev än lömskare att försöka ta sig fram. Rullator med dubbdäck. Det är vad man skulle behöva.

Släppte ut hästarna som blev lite till sig av snön - och en kort stund senare var de alldeles snöiga. Hästhagen var inte längre glaserad, men med isfläckar här och var. Men jag märker att kusarna helst står där det är lite gräsigt. Måde mjukt och o-halt. Kloka är de.

Körde in till sta'n. Det gick rätt geschwint trots anpassning till snöväder och alla vägarbeten, och trots att snön låg kvar på 45an. Det är inte ofta!

Under eftermiddagen töade allt bort! Bara lite isknölar var kvar av snön. Måhända kan vi ha curling-turnering i paddocken... (och hoppas att spelarna fortsätter sopa in i stallet av bara farten)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kusar älskar snö.YUMMI.Hmmmm/Spelarna sopa sig in i stallet av bara farten,,Karo dåååå,skit roligt å sopa;)Å vet du,,man kan tappa några kilo+få upp värmen innan motionen på kvällen/MMMMMM.Jaaa vilken som ger bäst resultat/Å va kan det vara.SMILE.Kat.