torsdag, februari 26, 2009

Shopping spree!

Äntligen! Hästarnas lusern skulle verkligen inte räcka mycket längre, och efter tre dagars fruktlösa försök att komma iväg från jobbet i tid för att handla, kom vi äntligen iväg någon kvart över fem från parkeringen vid Paleys. Med tanke på köerna vid den tiden var vi redan nervösa att inte hinna fram - och vi måste ju ha mat till hästarna!

Då hör jag hur det ropas och skanderas! Demonstration! Neeeej! Har ingen aning vad demonstrationen gällde, men det kanske är bäst så. För man hindrar inte min framfart utan att dra på sig min vrede! Vi hade ju bråttom! Stoppades av polis för att fåniga demonstrationståget skulle gå förbi. Och fort gick det inte! Morr! Vi gjorde en manöver, som alla de andra stoppade bilarna som inte heller har tid att vänta på folk som inte har bättre saker för sig att göra än att knata på Avenyn och hojta mitt i rusningstrafik.

Jag ogillar demonstrationer av flera skäl. Bortsett från att de ofta är ivägen för mig, är stämningen i dem oftast aggressiv, och jag har sett folk låta sig dras med i aggressionen, fast de inte ens deltagit i demonstrationen eller vetat vad den handlar om! Usch! Folk slutar tänka själva. Såg en gång en demonstrant hytta med en en brinnade amerikansk flagga mot en ridande polis! Man gör inte så! Hotar inte någon människa med eld, och framför allt inte oskyldiga djur!

Via lite omvägar kom vi i alla fall förbi denna dock helt odramatiska demonstration - kom i god tid till butiken! Hann dessutom med en shopping spree på Hornbach, My One och Biltema! Jäpp, det är så vi firar avlöning i vårt hushåll! Avrundade kvällen med ett ridpass i paddocken. Red dressyr barbacka och Saga var så där mjuk och följsam som bara hon kan vara!

1 kommentar:

Anonym sa...

och Bauhaus!