lördag, augusti 08, 2009

Släktträff i Gagnef

Så var vi officiellt i Dalarna!

Utsikt från Stuggu över Dalälven och flottbron.

Makens nevö i full fart!

Släkten på frågesport om släkten - inte helt lätt!

Hästturen uppskattades av stora och små!

Hämtade i maken i Uppsala kl 10.00. Så körde vi mot makens släktträff i Gagnef, och trots god planering, hann vi ändå inte till makens moster B och installera oss innan det var dags för 14-fika! Vet inte hur det där går till. Så vi svängde ner på en enslig P-plats och svidade om till finare kläder, innan vi körde direkt och parkerade vid Stuggu i Gagnef!

Mötte upp med några andra i moster E:s hus innan vi gick till fikat. Trevligt, för där var några vi träffade på vår förra visit för tre år sedan. Det blev hembakta kakor och bullar till fikat uppe vid Stuggu, och sedan fanns tid att gå på gårdsmuseet i närheten, gå tipspromenad med svåra frågor om släkten (särskilt som de flesta av oss i vårt lag, var ingifta!) och ta en promenad ner till flottbron där häst och vagn mötte upp och tog de små och några vuxna på en 45 minuters-tur.

Till kvällen blev det smarrig buffé med påbjuden uppblandning av oss, så man inte satt med dem man träffar ändå. Och platsbyte innan efterrätten. En bra idé, när man är så många! Kvällen avslutades med muciserande släktingar, promenader i månskenet och trevligt prat innan vi åkte och installerade oss hemma hos moster B.

1 kommentar:

Holmarna sa...

Ja vad trevligt vi hade det! Kul att se dig Katarina! saknar våra middagar innerligt. kramar; Cilla.