onsdag, april 08, 2009

Slapp svans ...

Vi lade märke till att Ronja satt konstigt. Hon satte sig liksom inte riktigt ned. Och så kom vi att tänka på - svansen hänger! Hon brukar ju ha svansen i vädret som ett utropstecken! Hon går nästan som vanligt, hoppar upp och ner på bord och i fåtöljer, äter, är kelig och "som vanligt" annars, så hon är nog inte alltför olycklig. Hon reagerar inte ens så mycket när man tar där. Men lite. Man undrar om den är bruten? Eller ur led? Det är liksom ingen styrsel i den. Och man frågar sig hur det gått till. Det blir veterinären i morgon bitti, first thing! Min lilla Ronja!

Var grinig när vi åkte hem idag. Blev nog avbruten typ 20 gånger på jobbet och hann inte med som jag hade velat. Suck. Är ju egentligen ledig hela torsdagen.
Hade tänkt jobba torsdag förmiddag i alla fall, för att komma ikapp med en broschyr, men nu får det ju bli veterinärbesök istället. Får jobba vid nå't annat tillfälle.

Vi bunkrade påska-mat på Ale Torg. Oj, så mycket mat det blev! Men så är det ju en ganska lång helg!

Väl hemma hade vi NH-träning med hästarna. Saga var lite ofokuserad i början, men det tog sig. Backa för ringlande grimskaft kan hon riktigt bra nu. Hon har lärt sig signalen. Jag har mest problem med att flytta framdelen utan beröring, undan blicken. Särskilt på ena sidan. Hon har nog inte fattat riktigt. Men jag var i stort sett nöjd i alla fall. Hon försöker verkligen nu.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jaha då har vi sjuklingar att ta hand om båda två då.Kuligare kan man ju ha.