fredag, april 17, 2009

Konferenskväll!

Förmiddagen blev stressig, för det var så mycket som skulle iväg innan vi gick på konferenslunch kl 11.30. Stressa, stressa, stressa.

Men sedan glömde vi all stress för en konferens som var föredömligt kortfattad och med ett lagomt grupparbete som det faktiskt kan komma något vettigt ur. Så många konferenser man varit på där man suttit och halvsovit medan någon malt på om något man är totalt ointresserad av. Här hölls dessutom tidplanen någorlunda, tror jag.

Redan vid 17-snåret höll vi på med de sista "övningarna" och började dricka vin eller vad man nu ville ha, för att bänka oss i vinkällaren på Soho vid 19-snåret. Himla trevligt hade vi vid bordet och maten var väldigt god. T o m sparrisen till förrätten. Jag brukar inte alls gilla sparris. Men den här var nästan god! Fast det kanske är den där gula jag inte gillar. Den här var grön.

Hur som helst blev det lagom att passa bussen 23.45 för ungefär när det var dags för mig att gå bröt de flesta andra upp. Jobbigt att åka buss hem nu när den slingrar så på 45an. Lätt åksjuk hämtades jag upp av maken i Älvängen, men repade mig efter lite frisk luft och Havrefras!

Inga kommentarer: