lördag, juli 04, 2009

"Ponnyridning" i paddocken!

Publiken knôr i skuggan medan ryttaren svettas på Saga

Maken leder minstingen, med stooort leende, på Mökkvi.

Bra hållning har hon, Vev-kompisen!

Skönt sällskap i skuggan

Nämen! Så'na stolliga skor!

Vev-kompisen med kille och släkt kom på besök. De skulle få prova att rida hästarna och sedan skulle vi grilla. De var så glada de fick komma så vi fick presenter, och de bullade upp med massa kött att grilla, haloumi, potatissallad, färsk ananas, marshmallows, fikabröd ...

Och maken och jag var ju glada att de ville rida, för då fick ju pållarna motion utan större insats från oss. Gynnsamt en ohyggligt varm dag som denna! Vi kan kalla det en win-win situation. Sammanlagt sex personer provade hästarna, och de flesta hade faktiskt ridit förut och klarade hästarna rätt bra själva. Bara de två minsta och Vev-kompisen ville bli ledda! Kul att se!

Badande i svett tvättade vi hästarna med blöta svampar så de skulle kyla ner sig innan de fick gå ut i hagen igen. De hade jobbat bra! Eftersom alla i sällskapet ogillar värme, flyttade vi raskt över alla trädgårdsmöbler och grill till den sköna skuggan på husets norrsida. Och där hade vi det riktigt bra i flera timmar, medan maten grillades och åts.

Inga kommentarer: