torsdag, juni 26, 2008

En sannolik kattfnattsincident

I förrgår märkte vi att hon rörde sig konstigt, lilla Mozzy. Hon gick "kuvat" och satte sig gärna ner. När hon reste sig så var det som en gammal gube ur en fåtölj, man nästan hörde henne stånka. Hon protesterade milt när vi noga kände igenom ben och hull i sökande efter sår och svullnader. Inget. Bara en trind prickig mage. Får nog fundera på att ha henne på diet ett tag. Hon är väldigt spolformad nu ...

Igår haltade hon rejält, men idag är hon mycket bättre. När hon får fnatt rusar hon runt i huset på ett hialöst sätt. Hon har säkert stukat sig i trappan eller nå't. Men verkar ju vara på bättringsvägen.

Grannen kom förbi igen idag, idag med sin dotter som bor en bit bortom sin mamma, med pojkvännen i ett nybyggt hus. Dottern frågade om de fick ha Vägföreningens kräftskiva hos sig i år! Planen var ju att den skulle vara hos oss. Men självklart kan de ha den! Vi har knappt varit där sedan de förberedde för grunden. Ska bli kul att se hur det blev! Och lära känna dem lite bättre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kräftskiva! Och om jag inte minns fel hade ni smörgåstårta på er förra vägföreningsmöte. Hos vår vägförening får vi inte ens kaffe... Men i år gick det iallafall lugnare till än förra året. Det var skönt :)
Stackars Mozzy! Och trind dessutom. Vi kanske skulle byta kattmat. Våra superaktiva kissar är nästan för magra... Trots att de får kattmat för aktiva katter!
kaneli

Anonym sa...

Våra får lightfoder för kastrater men hon är ändå lite trind... fast hon är ju inte ute och jagar hela dagarna som de andra katterna. /e