onsdag, juni 25, 2008

Djurkul på landet ...

Ronja är lite skeptisk till familjetillskottet

Harmoni i hagen

De börjar tagga ner nu pållarna. Saga blir inte utom sig längre, när hon måste skiljas från Mökkvi. De är lugnare att leda och lättare att få uppmärksamhet av. Igår gick jag bara runt i paddocken med Saga lös. Hon följde med för det mesta. På eget bevåg, utan grimma. En bra början, även om hon tappade koncentrationen ibland när hon fick syn på grannens hästar.

Igår kväll kom borte hästgårdsgrannarna med sina vovvar (och med det stiliga ridhuset!) förbi och tittade på pållarna. Himla skoj att de kom! Vi hade rätt mycket kontakt förra året, men med nya hästgården mellan dem och oss, så blir det inte lika naturligt att kila över. Så nu var det bra länge sedan vi sågs! Men de är trevliga. Hon föreslog en promenad för att reka ridvägar till semestern! Låter ju bra! Vi fick ett hovslagare-tips och fick veta att det sannolikt hålls kurser i Horsemanship hos dem i höst! Om tillräckligt många anmäler sig! Vore ju himla fiffigt att bara behöva kvista över till grannen för att gå kurs!

Nu vänjs ju Saga på bete, så jag sitter hemma och jobbar! Tack, tekniken, för VPN-upkoppling och Internet. Jag kan jobba ostört och dricka enbart gott kaffe! Hur klarade man sig utan Internet förr?

Inga kommentarer: