torsdag, juni 21, 2012

Flyttlådor och fålar

Sagas hov. Hon har en ringsko fäst på insidan hoven och tån, så att utsidan avlastas. Hålbandet håller ihop hoven så den inte trycks isär av hennes tyngd. Som synes ska där växa till en hel del! Men nu är all svamp borta och det är lätt att hålla rent.

 Jag får promenera Saga i skritt, så vi tog en vända idag, och hon fick titta lite närmre på de unga, snygga killarna hon bara sett på håll.
 Tamya har massa skutt i benen!

På jobbet förbereder vi nu fullt en flytt till nya lokaler. Som IT-ansvarig ska jag hålla reda på när vilka servrar ska uppdateras och innehåll flyttas, så att allt funkar så smidigt som möjligt. Men allt verkar falla på plats, tack vare andra inblandade på support och nätverkssidan. Denna dag inväntade jag att makens arbetsdag skulle ta slut, med att flyttpacka på jobbet – vi låg lite efter i möbler som ska monteras ned på måndag! Själva flytten sker 9 juli.


När vi åkte hem insåg vi att det var perfekt grillväder, så vi köpte lite karré och bakpotäter. Väl hemma skötte vi djuren och jag gick en promenad med Sagis medan maken red bredvid på Mökkvi. Nu går pållarna bara på gräs, så djurskötseln går snabbare nu. Inget hö att mäta upp, inga boxar att mocka. 

Sedan satte maken igång grillen och vi mumsade i oss grillmaten med lite rosévin i den vackra sommarkvällen.



Inga kommentarer: