torsdag, december 30, 2010

Ett par stora ögon.

Alpackorna räds nästan ingenting om det vankas kraftfoder.

Stilstudier - kan säga att vi alla är väldigt tacksamma att det är många år kvar innan unge M får lov att börja övningsköra. Det där med att titta framför sig och styra var inget han prioriterade. Tur hemmanet har gott om krockkuddar i form av snöhögar.

Full fart i backen.

Släpet var förstås roligast!

Idag var svågern med söner på besök. Jag tror att av alpackaskådningen, lunchen, ridningen på Saga, pulka/snowraceråkningen, kram-monster-buset, släp-buset och fikat, så stod de två senaste aktiviteterna högst i kurs. Unge storebror föreslog t o m en andra fika – "för det är så kul"...

Katterna var som bortblåsta under hela besöket. Strax efter att de åkt, såg jag ett par stora ögon längst in under sängen. Stora Stilton hade klämt sig in mellan sängbenen och väggen. Men snart var alla missarna framme ur sina gömslen, när de var helt säkra på att inga livliga barn var i krokarna.

Maken städade lite i stallet medan jag gjorde i ordning en halmbädd i vår tredje box. I morgon natt har vi pållar och alpackor inne när fyrverkerierna är som värst.

Inga kommentarer: