måndag, april 28, 2008

Provridning i Skara-trakten

Serpentiner på killen med fina manen


Maken testar sött skäcksto i vitsippsskogen

A creepy date ...

Flickor på insektsspan!

Ledig dag. Men inte fick vi sova inte. Vi skulle ju vara i Skara kl 10.00. Vi hann i tid fast vi åkte norrut på den dåliga grusvägen mot Sollebrunn. Himla vackert längs vägen med hela mattor av vitsippor!

Fick testa tre pållar. Den första hade vi sett på annons med en helt fantastisk man! Fast han hängde
sig gärna på tygeln och behövde jobbas mycket med. Han har bra potential, men är kanske ingen bra första-häst. Och man kan ju inte köpa en häst bara för att han är snygg! Ingen var väl helt hundra för oss, men tjejen som sålde hästarna fick se vad vi kunde, så kommer det in en lämplig häst för oss, hör hon av sig. Hon gav instruktioner och lite omdömen om oss. Vi klarade oss bra! Känns skönt att man inte gör bort sig på provridningarna ... Det var kul och lärorikt, så det var givande fast ingen av dem var rätt häst för oss just nu.

På hemvägen tvärsomnade jag tills maken frågade vart vi skulle i rondellen i Alingsås. Jag var helt väck, så vi missade vår avfart, men räddades av rondellen mot centrum. Väl hemma drack vi kaffe för att piggna till! Det är inte nyttigt med så tidiga morgnar! Maken gick ut och utökade vårt grönsaksland, medan jag efter en lång startsträcka äntligen kom igång att måla finliret på boxväggarna och dörrfodren i stallet.

Avslutade dagen med makens smarriga fläskpannkaka! Mmm.

2 kommentarer:

Holmarna sa...

Vilken vacker man han hade ja! Hästen. Synd att den var lite svår. Bra att ni testar en del horses innan man köper. Kram.

Anonym sa...

Ja vilken vacker man det var på hästen.