lördag, mars 29, 2008

Tämligen schlitt

Efter den lugna påsken vart det full rulle på jobbet. Korta puckar med det mesta, som vanligt. Fast idag var det lugnare så jag smet en timme tidigare för att shoppa. På nå't märkunderligt sätt blir ALLA mina jeans utslitna (dvs går hål på) precis samtidigt! Likadant med alla strumpor. It's a mystery. Tycker det är ganska boring att shoppa, fast jag hittade lite grejer jag gillade idag. Men varför är det så ohuggans hett i alla affärer, när man nu måste gå där i sina vinterkläder? Inte för att personalen ska behöva frysa, men man behöver ju inte dra på med tropisk värme. Och så mycket folk. Överallt. Som plötsligt tvärstannar i grupp i trånga passager utan att fatta att de stoppar alla andra då. Varför använder inte folk sin hjärna? Maken var också på shopping spree och vi tappade väl sugen ungefär samtidigt. Totalt slut.

Efter hemgjorda hamburgare och ett avsnitt Mythbusters i TV-soffan var vi på G igen och städade lite hjälpligt. Booooring. Och nu är man schlitt igen. Tycker att katterna borde hjälpa till mer här hemma - det är ju de som hårar ner, sprider hårtussar i sina fajter och lämnar otrevligheter i kattlådan. Men påpekar jag detta för dem börjar de bara kurra, stryka sig mot en och kanske visa magen ...

1 kommentar:

Holmarna sa...

TACK för idag goa ni för att ni än en gång kunde ta hand om barna. Vi fick massor gjort igen och barna är så glada över att få träffa er. TACK söta ni!!!