måndag, augusti 20, 2012

Olika lägen

Tidigt på morgonen var vi på Ale-kliniken med Saga för att helsko henne och se om hennes beslag. Men det satt så bra och hoven hade inte hunnit växa så mycket, så beslaget fick vara kvar! Bara övriga hovar skoddes.

De har en inflyttande irländare som "praktikant" där nu. Fast han är säkert fullt utbildad. Han verkar duktig och jobbar snabbt. Så idag blev vi färdiga på två timmar, inkl snabb titt av veterinär för att se att hon rör sig rätt. Det brukar vara mycket väntetid annars. Irländaren komplimenterade (?) också Saga för att hon stod så stilla och lugnt. Hon somnar nästan ibland när de håller på med henne. Skönt att ha en snäll och stabil häst!

Nu var det ju makens sista dag innan semestern.

Så han var i "nu är semestern slut och jag som skulle gjort det och det"-mode. Så han var tokduktig och städade alpackornas ligghall och städade/tvättade båda bilarna!

Medan jag är "mitt i semestern och har all tid i världen"-mode, så jag var mera slapp och gick en promenad med Kachita och Miski. De var lite oroligare idag. Kanske för att husse stängt av deras nytvättade ligghall medan den torkar, och för att det var läskigt med båda våra bilar med alla dörrar och luckor öppna! Men de skötte sig bra ändå!


Inga kommentarer: