lördag, augusti 04, 2012

Nordic Championships 2012 – lördag!

 Glad publik!
Albin af Klintberg på Nittróglusserin från Hella – guldmedaljör i pass!
Galopp!
I lunchpausen landade några fallskärmshoppare mitt på planen!
Det visades också tölt på andra hästraser än islandshästar. Här en Saddlebreed. Ovant att se tölt på en så långbent häst!
Ärevarv!
Jessica Rydin på Jorik från Lönneberga! Också guldmedaljör!

En vacker måne i natten.

Vid frukosten berättade Kanélikompisen att hon fått påknackning på rummet på morgonen. Visade sig att när hon drog ut en sladd på rummet för att ladda sin iPhone där, råkade hon dra ut sladden till ställets dator... Oups!

Vid frukosten noterade jag också att där fanns många män – som bodde där för att spela golf (det är ju ett golfhotell). Och många kvinnor – som bodde där för att det är nära till Islandshästtävlingarna!

Vi åkte till Sundbyholms Travbana för att i dagarna två titta på Nordiska Mästerskapen för islandshäst. Så många vackra, snabba, stiliga hästar och duktiga ryttare! Förutom alla olika gångartstävlingar delar de också ut priser för "lätt och harmonisk ridning", vilket innebär att man får lägre poäng om man t ex piskar fram sin häst. Och det är ju positivt! Och särskilt positivt att ingen behövde straffas med dessa poängavdrag!

På kvällen åkte vi in till Eskilstuna och åt på den indiska restaurangen där vi åt förra året. det var tokgott och väldigt mättande i år också! 


Inga kommentarer: