lördag, januari 23, 2010

Söt snäll Saga i strålande solsken

Svärfar har rensat lite hemma hos sig på sistone, och låtit sönerna ta vad de vill ha av sina gamla grejer. En grej är det här fina garaget som makens farfar gjort, och som det var tänkt min svåger skulle ha till sina barn. Fast det rymdes nog inte i bilen, när de var här. Hur som helst har det blivit stående här – vilket uppenbarligen Mozzy uppskattar!

Saga med bus i blick!



Mökkvi brukar låta sig fångas i hagen ganska lätt. Han kanske tar några steg bort. Men idag var han på bushumör! Så här gick det till när maken försökte fånga honom idag. Observera hur han väjer undan för mig i slutet! Full galopp, hit och dit, med lyftad svans. Väldig stiligt! Sicket bus! Men till slut fick maken tag i honom.

En perfekt lördag! Sov till 10-snåret då Zolly kom och var tok-kelig. Låg och drog oss länge i sängen innan vi åt lunch varpå vi noga läste tidningen till kaffet. Somnade i soffan ...

Vid 14.30 gick vi ut för att rida pållarna längs hemmanet och ute i sommarhagen. Saga var tämligen lydig. Försökte stanna men jag fick snart fart på henne och hon blev lydigare och lydigare efter hand. Fick in några fina sansade tölter på henne. Hon har en tendens att antingen vilja stå still eller ge fullt ös. Och jag vill rida fort, fast kontrollerat fort. Det går bättre och bättre och hon var riktigt lydig när vi avslutade idag! Fina lilla Saga!

Inga kommentarer: