lördag, januari 09, 2010

Den fjärde grinden

Saga, Mökkvi och material till vår Ice-bar ...

Grindfix


Grindtestet - en succé!

Titeln på detta inlägg låter lite som en film med Johnny Depp – men tyvärr – han är inte med. Det handlar om klena Karos kamp mot de fryskänsliga grindarna, en kamp mellan en liten grå cell och Kung Bore.

Av våra 4 grindar är det i alla fall 1 som varit någorlunda tillförlitlig. Till i torsdags. Då blev "kläppen" som grinden ska lossna från, alldeles för slapp. Så idag försökte jag skruva isär den. Där är nämligen 4 skruvar som håller ihop den. En smal sak kan tyckas. Men – bara två skruvar lät sig skruvas upp! De andra två satt som berget. Med kassa skruvhuvuden som var för mjuka och sålunda icke gick att skruva upp! Maken borrade sålunda sönder dem, så att vi kan dela på apparaten. Med lite fix och pill såg jag att "kopplingen" mellan timern och utlösaren var för lös. Så jag drog åt den, men drog åt för hårt så allt satt jättefast! Lossade lite, och se, sedan funkade den!

Skruva ihop är inte så lätt när bara en skruv funkar. Eltejp. Jajamän, och snart hade jag en färdig timer! Tester inomhus gick bra, som filmen visar! Tjohoo!

Tomorrow? The ultimate test! Outdoors! In real life! Check in to see the thrilling outcome!

2 kommentarer:

Anonym sa...

silvertejp e oxå bra

Karos Corner sa...

Silvertejpen var ju slut! Noooo!