fredag, mars 04, 2011

Vårljus!

Alpackorna ute i hagen!

Solen går och lägger sig 17.51 nu. Men ljuset hänger kvar ända till 18.30!

Vi åkte hem från jobbet, extra nöjda med att det var fredag och helgen stundade. Jag hade jobbat hela veckan (även måndag eftersom kollegan åkte öppna-spåret-Vasan i veckan!) och var trött efter att ha hostat hela veckan, även om jag annars känner mig bra nu. Maken har däremot halsont på gång och känner sig hängig. Turligt nog är vi sällan krassliga samtidigt.

Vi åkte redan vid 17-snåret, vilket är ovanligt tidigt, men vi stannade och handlade på vägen och kom hem någon dryg timme senare. Och se – då var det fortfarande lite dagsljus kvar! Plötsligt ser man mycket mer av alla vägarbetena på 45an, så det är tur att man är passagerare ibland så man hinner se. Väl hemma var alpackorna ute i hagen framför huset. Det är så sällan vi sett dem där. Om kvällarna är de helst i ligghallen och om vardagar är det oftast för mörkt att se dem ändå.

Igår var paddocken såpass isfri att vi kunde rida där! Underbart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst är det skönt att det blivit så mycket ljusare!! Kanske försvinner också isen snart???

Ylle

Karos Corner sa...

Nästan all is är borta, faktiskt! Det är bara en del av vår uppfart som satt sig lite, så vatten rinner över. Där är det tjock is kvar, och så klart i skuggiga delar av skogen.