fredag, februari 11, 2011

Freezing fredag

Det är uppenbart att Stilton inte behöver gå på yoga i alla fall. Han sitter avspänt i knepiga positioner ändå.

Ronja – den enda av katterna som på allvar jobbar för sitt uppehälle. Fast jag tycker lite synd om musen. Men det är ju bra att hon tar dem. Hon kunde bara göra processen kort, och inte leka så länge med de stackarna, innan hon sätter in dödsstöten.

De stora fönsterrutorna på kontoret bågnade oroväckande i den häftiga vinden. Jag hade inte så mycket att stå i på jobbet, så i väntan på att maken skulle träna färdigt, gick jag och shoppade lite toppar. Man inser snabbt, att makens träning kan skapa oväntade kostnader...

Väl hemma lyste halvmånen upp det snötäckta landskapet. Så vackert! Men när vi klev ur bilen bet vinden ondskefullt i skinnet. Trevligt nog tog maken hand om djuren och borstade bort isen på pållarna så de blev torra, medan jag gjorde pizza med mozzarella och italiensk Salame Milano (med grönpeppar i – tokgott!). Vi brukar ju äta framför TVn, men idag åt vi i köket med tända ljus och lite vin, som vi fortsatte sippa på i soffan framför kakelugnen. Förödande på en fredag. Mätta och varma och avspända blev vi otroligt sömniga. Vi fick gå och lägga oss 23.30, vilket är ovanligt tidigt för oss. Det gick bara inte att hålla sig vaken.

Inga kommentarer: