torsdag, oktober 01, 2009

Älgmorgon

Fjolårskalv?

Ronja får minsann ligga kvar i sängen och sova, hon..

Denna morgon stod bara en av gårdagens älgar i hagen - den mellanstora. Vi känner igen den på de vita hasorna. Nu blev det så att den var kvar när det var dags för oss att åka till jobbet! Vi gick ut med ett vakande öga på älgen ca 35 meter bort. Den glodde på oss. Vi glodde på den. Så satte vi oss i bilen och körde iväg. Passerade den lite närmre ändå - såg dess silhuett i den solbelysta dimman. Så trolskt!

Efter en heldagsutbildning för hela jobbet i webbens hemliga värld (väldigt bra utbildning även om jag visste det mesta redan - men nu vet mina arbetskamrater också!) firade vi företagets 10-årsdag i köket på jobbet!

Champagne! Nice! Vi åt lite, pratade och hade allmänt trevligt. Vid 19-snåret gick vi över gatan till Park Lane, Cabaret Lorensberg. 3 kvinnor och 3 män i cabaret-utstyrslar gick runt och pratade med oss, någon visade små men fascinerande trolleritricks, och de sjöng och dansade med lagoma mellanrum. De var duktiga! Man hann liksom prata med varandra och äta sin mat, men ändå få lite show! Mycket 80-talslåtar sjöng de - kan säga att jag är rätt målgrupp! Och maten var jättegod! Vi drack vin till maten, avrundade med en Irish Coffe och en god men mystisk drink. Förfärligt trevligt på det hela taget! Sedan blev det dags för mig att passa bussen hem.

Maken hämtade i Skepplanda kl 01:16 på natten ... blixtar sken upp natten, följda av avlägset muller. Åska i oktober!

Inga kommentarer: