tisdag, februari 12, 2008

Jobbig tisdag

Häpp. Idag var det mycket att stå i på jobbet – ska försöka bli tidig i morgon (det vet man ju, hur det brukar bli med den saken, hehe). Så kunde jag ju inte stanna heller, det var ju ridlektion idag! Jag fick INTE den stilige hingsten, men ett trevligt och mjukt litet sto. Väldigt lyhörd. Jag hade fått intrycket tidigare av att hon var lite strulig, så jag blev glatt överraskad! Vi travade nästan hela lektionen, så nu är man lite mör.
Vi väntar nu på lasagnan och bannar vår fåniga digitalbox som INTE gått på inför inspelningen av HOUSE. Den har alltid varit labil. Maken kontaktade Canal Digital om detta, men de bad oss bara göra så som vi redan gör och nå't vettigare svar än så fick vi inte ur dem. Man borde kanske varit mera på, och klagat. Men den är lite periodare, långa tider är det inga problem och sedan plötsligt strular den jämt ett tag för att bli normal igen se'n. "There's no method to the madness!"

Dagens fundering:
Hur kommer det sig att vi kan åka till månen och tillbaka, docka på rymdstationer och annat "omöjligt", men inte få ett vettigt svar på varför digitalboxen inte funkar?

Inga kommentarer: