tisdag, juni 30, 2009

Födelsedag med hetta och ögoninfektion.

Slapp Ronja

Mina vackra ögonrödor!

Bubbel, se'n bakelse!

Redan på morgonen märkte jag att höger öga var irriterat och en smula rött. Och eftersom jag hostar halva nätterna nu, har jag en påtaglig sömnskuld. Dessutom funkar inte ACn på jobbet, så fast man bara sitter väldigt, väldigt stilla, lackar svetten om en som om sprang man ett maraton!

Fastighetsägaren menar att om vi bara håller fönstren stängda, så ska ACn funka. Men det är lögn. Ren lögn! På eftermiddagen gjorde vi revolution, öppnade fönstren och skapade ett schysst tvärdrag som säkerligen inte är nyttigt för förkylda mig, men vad gör man?


Några timmar senare började vänster öga bli läbbigt. Det var som om jag hade grus i det, och lite gucka kom ur tårkanalen. Urk!

Väl hemma såg vi bara om kusarna, innan maken serverade mig räkor och bubbel, min 44-årsdag till ära! Väldigt najs! Tyvärr var jag tvungen att resa mig ideligen för att tvätta gucka ur mina ögon-rödor, snyta mig, hosta och knapra slemlösande. Knepigt med räkskalning i sådana lägen. Romantiskt, va?

Tack alla ni som gratulerade, via post, email, MMS, Facebook eller muntligen! Det gjorde min dag till en bra dag, trots omständigheterna!

Inga kommentarer: