måndag, juni 01, 2009

Slappande och stillastående i Stockholm

Testpanel för syrrans nyinköpta Baden-Baden-stolar

Utgrävningar i grönsakslandet ...

... gav denna något oväntade skörd

Små, små blommor som växer i små, små bollar i syrrans stenparti

Systrar! Hon arbetar i köket. Jag släntrar utanför fönstret. En bra arbetsfördelning ...

Vi sov ganska länge, innan vi gick upp och åt frukost. Kaffe på verandan efteråt. Slapp i solen. Hopp i studsmatten vilket föranledde synnerliga skrattparoxysmer. Vi gjorde inte många knop, utan "hängde" mest, medan syster gick in igen och förberedde god lunch!

Så kan man ha det! Efter den goda laxen och kaffet satt vi och tjôtade och plötsligt var klockan 15.30. Och vi som skulle köra hem! En färd på ca 6 timmar!. Så vi gav oss av. Tänkte inte på att det var måndag. Och lite rusningstrafik förbi Stockholm ... Så det tog nog en timme extra i en kö.

Väl hemma vid 21.30 skulle vi ringa och säga att vi var lyckligt hemma. Fast ... Syrrans hemtelefon funkar inte. Hennes mobil funkar inte. Yngste sonens mobil funkar, men han var på cykeltur med övernattning. Så hur nå ... Messade på äldste sonens mobil, men han sov kanske? Messade på pappsens mobil men vet inte hur pass alert han är på den...

Och så säger de att JAG är svår att få tag på!

Så gick vi till hästarna i hagen
och såg om dem och fyllde på vatten. Grannens dotter som är duktig ryttare och bra med hästar hade varit där och tittat till dem, och ridit min Saga! Hästarna hade säkert klarat sig ändå, men det är ändå skönt när någon tittar till dem och ser att de mår bra. Min stora, trygga Saga lär vara lite annorlunda att rida än hennes egen lilla unga, nätta islandshäst, som nu är för dräktig för att ridas.

Inga kommentarer: