fredag, juni 05, 2009

Lös och ledig

Husse har ju hittat det där perfekta stället bakom skulderbladet där det är sååå skönt att få massage. Här njuter Saga i fulla drag! Beskåda mul-arbetet!

Saga skakar sig efter dagens After work-rullning

Tistel

Egentligen var det ju halv arbetsdag.
Men jag har haft det lite stillsammare på jobbet, så jag tog ledigt! Maken åkte dock in. Jag sov. Skönt. Man blir utvilad på ett helt annat sätt om man får sova tre morgnar på rad.


Jag gjorde inte så många knop
förrän maken kom hem och vi red till ridhuset, värmde upp där en kvart innan vi red mot N-rundan. Mot grannens söta föl som vi ännu bara sett på bild ... Och vi träffade grannen precis vid stigen innan skogen! Hon berättade att stoet är väldigt beskyddande om sitt föl och håller rejält avstånd till människor, även dem hon känner väl.


Efter en trevlig pratstund red vi vidare och snart såg vi dem, mitt i hagen. Grannens högdräktiga skäck, den nyblivna mamman och hennes lilla bedårande föl. Grå med långa ben, så han påminner om en näpen liten älg! Antagligen var det det att vi satt till häst, för när vi stannade till på skogsvägen, kom alla tre hästarna i hagen nyfiket fram till staketet, bara några enstaka meter bort, och var inte alls blyga! Så vi fick beskådat fölet ordentligt. Och han är så söt så man vet inte till sig. En så'n perfekt liten, liten häst!

Saga drabbades nog av moderskänslor eller nå't.
Hon var extremt intresserad av den lille. Hon har ju sett stona förr och inte brytt sig så mycket. Men nu. Hon ville inte gå därifrån! Fast matte hade förstås också svårt att slita sig ...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hon kommer självmant nu och vill ha sin spann med kraftfoder, morötter och knäckbröd.Så snart får man kanske komma nära underverket oxå.Har redan fått erbjudande om att byta han mot ett stoföl, för han e så snygg.Hm,tål o tänkas på.