söndag, september 21, 2014

Circus Cirkör och en tur till Thailand. Och EN FRISK HÄST!

 Två plank kan man stå på. Om man är en Cirkus Cirkörare. (Bild snodd från deras hemsida).
 Paus i kristallsalongen.
 Kaneli-kompisen – glatt överaskad att vi var så många!
Moon Thai – en inredning med tuc-tucs, bambu och löjliga mängder kulörta lampor (godkända enligt brandskyddsföreskrifterna enligt utsago).
 Klart hon ska ha en Pina Colada!
 I vår egna "kuppe" – vänstra sidan...
 ... och högra. (Den där bambupinnen var inte helt lätt att klämma sig förbi när man har en sådan fyllig ändalykt som undertecknad. Men det gick!)
 Kompisar sedan förr!
Jag fick smaka på bordsgrannens kokosglass! Mums!
 
På vår traditionella grilldag hos oss på Kristi Himmelsfärd överraskade vi den intet ont anande Kaneli-kompisen, tillika jubilaren (eftersom hon fyllde flera veckor innan), med ett presentkort på en föreställning med Cirkus Cirkör den 21 september, "med hemligt sällskap och aktivitet". Idag var det således dags!

Så hon och jag bestämde träff utanför Storan där hon snart insåg att inte bara maken och jag skulle med utan även en hel del av de andra i gänget! Vi hade nog alla väntat oss mer akrobatik och action i föreställningen som innehöll en hel del sång och dans – mer av en performance akt. De var dock väldigt duktiga på allt de gjorde, så jag klagar inte!

Efter föreställningen gick vi till Moon Thai-restaurangen på Kristinelundsgatan. Restaurangen är överlamrad med tuc-tucs, stråtak, bamburör och kulörta lampor, och dessutom tämligen varm, så man ska få en känsla av att faktiskt vara i Thailand! Vi fick ett eget litet rum med målningar på väggarna som lyste i ultraviolett ljus. Där var helt enkelt extra allt! Vi fick vänta väl länge på drickan och maten, men när det väl kom var det hur gott som helst! Så det blev en väldigt trevlig afton!

Nä vi kom hem igen tog vi in hästarna och tempade som vanligt båda två. Och för första gången, på den 16 dagen sedan Mökkvi blev febrig, hade han varit feberfri ett helt dygn! JUBEL! Så härligt att han äntligen är frisk! Nu ska vi bara låta honom hämta krafterna igen och vara extra rädda om honom.

Inga kommentarer: