onsdag, juni 18, 2014

Då var man med på bild i lokaltidningen!

 Jag sitter ned i främre raden på stora gruppbilden, 2a från vänster.

 ... och det är jag i bakgrunden! Jag lyckades faktiskt, till slut, kicka bollen genom däcket. och råkade då komma åt fotografens kamera! Men det gick bra ändå.

 Hemmanet från dess utkant
.
 Ett litet rådjur brukar gå och beta nere i bäcken! Hoppas att han är rädd om fiskarna!

Idag kom bortersta Isis-grannarna med sina hästar som ska få gå på sommarbete här. De unga damerna fick komma först, och galopperade ystert omkring en stund i den nya frodiga hagen!
På kvällen hade de lugnat sig. De är väldigt sällskapliga!
Alpackorna blev nyfikna på alla de nya djuren.


Den 12 juni var vi på Uspatorps Äventyrscenter och hade avslutning med gruppen som gått turismutbildningen. Åter igen var det vi och en massa kommunfolk, och lite andra aktörer inom turismen här. Vi gjorde lite "workshops". åt grillad korv och spelade fotbollsgolf. Trevligt men kort! Den lokala tidningen var i alla fall där och fotograferade, så nu veckan efter kom vi med i en artikel! Så nu har man varit på bild både i GP, Året Runt och Alekuriren!

Idag kom grannarna med sina hästar, som ska gå på sommarbete här. De får fritt disponera hagarna på andra sidan bäcken, så att de inte växer igen. Och pållarna är snälla och söta! Så nu är här fullt av betande djur!




Inga kommentarer: