torsdag, maj 09, 2013

Grillträff med kompisarna!

Dags att ta för sig!
 Barnen ville hälsa på hästarna. Flera gånger.

 Ena änden av bordet...

 ... och andra änden av bordet.

 Licensed to grill!

Alla hjälpte gärna till att äta upp den smarriga hembakta kakan en kompis tagit med.

 Marshmallowsgrillning för stora och små!

Somliga hade större portioner med sig än andra...
I otålig väntan på grillen.

Vi är ett gammalt "gäng" som umgicks mycket i vår ungdom. Så fick nästan alla egna familjer och man sågs inte så mycket. Men så började vi bjuda hit dem i samband med Kilanda Marknad som är varje år på Kristi Himmelsfärd. Och det var så himla trevligt! Men nu har vi varit på marknaden några gånger, så i år körde vi helt enkelt bara grill-träff hos oss! 

När jag skickade ut inbjudan – så kunde ALLA komma! Så vi blev 21 personer med alla barn! En del av dem börjar bli riktigt stora nu... Medan bil efter bil rullade upp för uppfarten hjälptes vi alla åt att bära bord, bänkar och mat ner till stallet. Inne i stallet ställde vi ett bord med all mat. De andra borden ställdes oförväget utanför – trots att vädrets makter varit ombytliga och opålitliga på sistone.

Det regnade rätt rejält en halvtimme innan folk började komma. Men så slutade det och vi kunde grilla, äta, fika, tjôta, hälsa på djuren och tjôta igen, innan det kom en ny kort skur. Men då gjorde det ju inget! Det blev helt enkelt hur trevligt som helst! Till och med solen tittade fram då och då!



Inga kommentarer: