söndag, januari 01, 2012

Och så var det året slut!

En av katterna lyckades kräkas i soffan dagen innan nyårsafton, på båda sittdynorna, så medan dyn-klädseln gick i tvätten fick maken iPhona på den lilla bänken istället. I sällskap med en annan söt kille...

Äntligen kallt! Så mycket vackrare det blir med lite frost!

"Har du några lucernpellets, eller?"

Maken fick en puss av en ung söt blondin igår...

Skål i stallet!

Årets sista dagar var klara och kalla! Mitt favvoväder! Det blev en ridtur i fredags med lite snack med grannen, innan vi åkte till svärfar i Örgryte och fick god mat i gott umgänge! Men oj, så mätt man blev...

Igår var det sålunda nyårsafton och kära gamla kompisen Frodo kom. Vi brukade få fler gäster på nyårsfesterna när vi bodde på Wadmansgatan i centrala Göteborg... Men vi hade det himla trevligt! Själva tolvslaget firades som vanligt med bubbel nere i stallet, där hästarna var tämligen coola inne i sina boxar. De blir lugnare för varje år. Så skönt att de inte blir värst rädda för nyårssmällarna! Det är ändå någon som smäller av en massa fyrverkerier nästan rakt ovanför oss varje år.

Alpackorna verkar inte bry sig alls. Vilket är lustigt, eftersom de brukar vara ganska lättstressade djur... Insåg i morse att vi gjort slut på två flaskor bubbel och två flaskor vitt vin. Ändå kändes det "som att vi inte drack så mycket". Fast det var ju under lång tid förstås.

Idag sov vi ganska länge, åt scones-brunch med scramled eggs & bacon som traditionen bjuder. Och mycket kaffe... Det blev ett besök hos alpackorna innan Frodo åkte hem. Jag var beredd att ingå i symbios med soffan när redige maken manade oss att ge oss iväg på ett ridpass i ridhuset. Så det gjorde vi! Känns himla duktigt, och skönt när man väl kommit iväg!

Nyårslöften?
• Mera party! Gå på mera fester, initiera mera AW etc (Känner jag blivit så himla tråkig senaste åren)
• Fika mera!
• Horsemanship- och klickerträna pållan mera
• Träna alpackorna mera
• Prokrastinera mindre...
(Men det där sista börjar jag med i morgon...)


2 kommentarer:

ylle sa...

Visst är det underligt att alpackor inte blir hysteriska över smällandet och raketerna!!?
Fina nyårslöften det där, men vad innebär det sista???

Karos Corner sa...

Hej Ylle! Prokrastinering innebär att man skjuter upp saker, ofta att man gör oviktiga saker istället för det man borde göra. Det finns en sjuklig variant av detta beteende, men jag är bara normalt dålig på "att få ändan ur vagnen". Men blir trött på mig ibland när jag inte får saker överstökade.