söndag, november 20, 2011

Söndag – slitsammare för somliga

Ridlektion!

Varför håller alla dessa små spindlar på att spinna tråd över hela hemmanet. Det är i och för sig ganska vackert. Men också lite äckligt. Det är faktiskt november nu. Fattar de inte det?

Baldersbrån fattar inte heller att det är november!

Ridlektionerna idag gick bra, bortsett från att sturiga Mökkvi krånglade i lastningen. Men själva ridningen gick bra! Fick skritta av Saga länge, för hon blev väldigt andfådd.

På eftermiddagen var maken duktig och tog ut det sista av den gamla alpackabädden i hästarnas ligghall och högtryckstvättade den. Hästarna ska få ha den helt för sig själva, nu när alpackorna flyttat in i den nya! Själv riggade jag de nya alpackagrindarna som levererades i fredags, så vi nu har två undersökningfållor som jag förstås genast testade. Bodyscorade alla "flickorna" och de verkade vara vid gott hull. Parucha är möjligen lite tunn, men hon är ju både dräktig och ger di.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det någon som fattar att det är november? Vi såg Tintin igår (himla bra) på matinéföreställning, och när vi lämnade lägenheten var det banne mig vår i luften! /Vev

Anonym sa...

gubben behövde väl nåt att kyla av humöret på,,hm