lördag, september 04, 2010

Stilpass på Sävebanan

Full fart!

Tjohoo!

Flygande plan och flygande pass?


Snygg häst!


När vi själva hade ridit en sväng på F-rundan, åkte vi till Sävebanan eftersom det pågick islandshästtävlingar där. Vår "instruktör" M som vi haft här i ridhuset, var en som skulle tävla. Tyvärr gick det inte så bra. Och vi har inte direkt lektioner för henne heller numera. Det bara blev så. Hennes jobb har lite oregelbundna tider som snabbt kan ändras, så det är klurigt att bestämma något. Men hon måste ju få sköta sitt jobb i första hand.

Nu ska vi i alla fall få rida lektioner på våra pållar 10 minuter hemifrån (med transport) ungefär 2 ggr i månaden med duktig och utbildad instruktör. Få se om vi får någon fason på Saga! fast, hon är ju redan mycket bättre!

Vi träffade grannarna där och satt och tjôta, innan vi tyckte att det blev dags att åka hem. Detta var ju bara en liten tävling, så det var ju inte så mycket folk. Annat var det när vi var där på SM en gång ...

Men många fina hästar var där och duktiga ryttare, och några som satt med armarna som jag (böjda utåt vilket jag får "skäll" för på ridskolan), så man är ju inte ett hopplöst fall. Det är bevisligen svårt att rida islandshäst!

Inga kommentarer: