onsdag, juni 21, 2017

I väntan...

 Kasta boll i hink är en populär lek!
 När bollen råkade rulla in till pållarna fick ju Mökkvi ha en kram.
 Bröderna och en "fjuppis".
Ronja – ett kärt återseende.


När jag kom hem från jobbet väntade vi inte mindre än två besök: våra tidigare islandshästgrannar och deras kanadensiska släktingar skulle komma på snabbvisit och kolla på alpackorna, och svågern skulle komma och hämta sin son.

I väntan så passade vi på att leka lite "kasta boll i hink", där jag förlorade stort, men pojkarna hade ju tränat i två dagar...

Så småningom kom våra ex-grannar med släktingar och det blev en trevlig pratstund och jag fick veta hur jag gör te av all kamomill som växer hos oss. Den blir tydligen inte alls så hög i Kanada...

När de åkt blev lilleman lite otålig – han längtade väl en del efter pappa – så det blev ett kärt mottagande när de äntligen kom, pappan och brorsan! Brorsan fick ju också se på alpackorna och titta på Molli, innan de åkte hem.

För oss blev det grillkväll igen,
och just som vi satt där och pratade om att vi inte sett Ronja sedan i söndags, dök hon upp på snabba fötter nere i hästarnas paddock! Hon var väldigt hungrig och väldigt kelsjuk. Grunnar på om hon varit instängd någonstans – men hon såg i alla fall välbehållen och nöjd ut med att vara hemma igen. Det var vi med!

Inga kommentarer: