måndag, december 02, 2013

Staffanstorp t o r

 På E6 mot Staffanstorp.

Kryddhylla!

Idag klev vi upp attans tidigt, för vi skulle vara i Staffanstorp kl 10.00. Svenska Djurhälsovården skulle ha en kurs om kamelider (främst alpackor). Och vi kom fram en kvart innan kursen började! Där var några nya ansikten och några gamla bekanta, och de som höll i presentationerna var veterinärer eller forskare med ett särskilt intresse för kameldjur, så det var människor som KAN mycket, inte bara sådana som tror sig veta. Det var väldigt matnyttigt och många trevliga människor. Och en god lunch med raggmunkar!

Vid 16-snåret var vi klara och fick åka hem igen, och pyssla om djuren. En intensiv dag! Men det går rätt geschwint när man är två och turas om att köra.

I veckan fick vi hem ett väggskåp. Det köksskåp vi haft kryddorna i är ju lite opraktiskt, för en massa burkar hamnar längst bak, och så ser man inte vad man har. Så jag satte upp hyllan noga, med vattenpass och allt. Och allt ÄR rakt enligt vattenpasset. Ändå ser det en smula snett ut. Jag misstänker att någon vinkel i huset kanske inte är helt rät... Nå, nu har vi alla kryddor så vi kan se dem. Och hängare för kökshandduk och grytlappar, vilket vi saknat sedan vi flyttade in!

Och skåpet där vi hade kryddor ska nu avlasta et annat överfullt skåp... ordning och reda!


Inga kommentarer: