lördag, december 22, 2012

Praktikant och "great minds think alike"

Missarna "hjälper gärna till" vid paketinslagning....
Eget "julbord" hemma med maken
Mycket godis har vi fått!

På lördagen med buss kom en "praktikant" till oss som vill bli avbytare, så hon fick vara med och hålla alpackor medan vi smorde dem mot dermatit, klippte klor, kände på hull och injicerade AD-vitamin. Hon hade klart handlag med djuren så jag hoppas hennes studier går bra! Vi fikade länge innan jag körde henne till tåget. 

Medan hon var hos oss kom isis-grannen med en jättekorg julklappar, massor med godis, en julgrupp i snygg kruka, glögg mm. Bara för att vi haft deras hästar hos oss! Från kontoret har jag också fått en "goodie-bag", så vi saknar inte glögg och godis... :-)

Eftersom jag firar jul i Skåne och någon måste se om djuren, får numera min make stanna hemma om jularna... Så vi har en egen julafton, bara han och jag, dagen innan jag åker till Skåne. Då äter vi ett litet mini-julbord med "allt", myser med glögg och ger varandra julklappar.

Jag räckte över mitt kuvert med biljetter till komikern Babben Larssons show på Lisebergsteatern i vår. Så räckte maken över ett kuvert. Med två biljetter till komikern Thomas Petterson på Lisebergsteatern i vår... Så lustigt att vi gav varandra samma sak! Tur det var olika shower och olika datum!

Inga kommentarer: