måndag, november 02, 2015

Cocktail hour

 Singoalladrink. Hur god som helst.
 Varför ser en kaffekapsel och kaffeapparatsaffär ut som en juvelerarbutik?
3D-plastfoton – typ. Lite töntigt, fast lite skoj.
 

Efter ett långt uppehåll var det åter dags för en Cocktail Hour. Kvällens drink var "Singoalla"
Göteborgs kex och Håkan Hellström i en cocktail – hallon och vanilj. Men eftersom "inbjudan" kom ut sent var vi bara två som kom! Fast vi hade inte setts på länge, så vi hade trevligt! På hemväg till tåget gick jag längs Avenyn bort förbi Sheraton. Avenyn har numera en tokstor Nespresso-affär som ser ut som en juvelerarbutik! Kaffe är i och för sig viktigare än juveler... Men ändå!

I ett skyltfönster vid "Skäraton" (Sheraton heter nåt annat nu tror jag), finns plastkuber med folks bilder i. Lite fascinerande är det hur de görs, men de blir ju lite fåniga. Jaja, det finns mycket att lägga pengar på.

Idag blev Saga skodd. Ett tag var hon fasligt seg och ville inte gå på promenad, så jag var rädd och orolig att hon fått fång igen, men hovslagaren sa att hon såg fin ut! Bra, då behöver jag inte vara rädd att mana på Saga. Tror lilla pållan märkt att jag varit "snäll" och så har hon uttnyttjat min "svaghet" för att slippa anstränga sig, och så har hon nog haft sin höstliga "sätta vinterpäls"-trötthet. Nu vågar jag mana på henne eftersom jag vet att hon är frisk, så nu går hon minsann på bra!

Inga kommentarer: