lördag, januari 24, 2015

Spinnkväll, konferens och en trött lördag...

 Maken var redig och tog en tur på Mökkvi i hagen på andra sidan bäcken.
 Ronja slappade...
...liksom Stilton och Mozzy – och matte!

I torsdags var det dags för spinngänget att ses! Vi åker till vår spinnkurslärare sedan förra hösten, 10 min bilkörning hemifrån, med vår spinnrockar – och så spinner vi hela kvällen! Pratar och fikar! Så trevligt att vi fortsätter göra detta fastän kursen är över sedan länge! En av tjejerna har köpt ull av oss, så jag fick se Quillurs fina suri-ull, tvättad och spunnen. Blir hur fint som helst!

Igår var det konferens på jobbet. Inte fick vi mycket gjort på förmiddagen inte, och tidig lunch fick vi äta, eftersom bussen till konferenslokalen på Gothia hotell skulle gå kl 12.00. Det var en sååå tråååkig konferens! Miljoner PPT-bilder! Som inte känns så relevanta för en originalare. Death by PowerPoint. Tråkinfarkt. Det borde finnas med i konventionen om mänskliga rättigheter, att ingen bör få utsättas för mer än högst 20 minuter PowerPointpresentation per dag! Vi hade lite grupparbeten också, men de kändes lite tama. Man fick i alla fall tillfälle att umgås lite. Lokalen var dessutom iskall, så en kollega gick ut och hämtade sin kappa!
 
Konferensen slutade en trekvart för tidigt! (Gudarna ska veta att det KÄNDES INTE så). Men det var först 18.30 som vi skulle få vår efterlängtade fördrink till kvällens fest På ESTRAD. Vi löste problemet snabbt genom att åka upp till Heaven 23 och beställa mousserande och drinkar där, och sitta och prata. Så efterlängtat! Plötsligt kändes allt jättetrevligt! Det fortsatte när vi sedan gick ned till Estrad, fick våra goda fördrinkar och sedan satte oss till bords. Så vi åt en smarrig buffé och hade förfärligt trevligt!

Så småningom började festen liksom trappas av
och baren stängde 23.30! Det dög ju inte, så några av oss fortsatte till Nefertiti där vi fick oss mer att dricka och tillfälle att stuffa på dansgolvet. Vid 02-snåret fick jag dock ge mig av för att ta sista tåget med bussförbindelse hem.

När jag kom till perrongen var där tre överförfriskade medelålders herrar som pratade med mig och försökte vara chevalereska fastän de stod ostadigt, en höll på att tappa byxorna och de hade rätt grovt språk sinsemellan, medan de tilltalade mig ytterst artigt. De var ganska underhållande, så färden hem gick fort.

Idag är man dock en smula trött i kolan. Men det var en riktigt bra kväll!


Inga kommentarer: