lördag, april 20, 2013

Workshop på Österlen!

En så'n söt huacaya!
En så'n söt suri!

Folk som tittar på alpackor som tittar på folk...
Cool lugg.
Kicka boll är kul!
Mjukdjursvarianten skapade ha-begär!

Tokiga jag hade blandat ihop datum, och bokat boende inför denna Workshop i mars! Jag insåg det först efteråt och bad tusen gånger om ursäkt till de vi tänkte bott hos, och försökte göra om min bokning. Men då var det fullt! Men de var så schyssta, så de kollade med en bekant som hyr ut rum. Så fick vi bo i en jättefint inredd källare, också alldeles nära Österlen Alpacka!

I två dagar var det Workshop. Det blev lite beskrivningar av olika verksamheter man kan ha alpackorna till – allt från ullproduktion och avel till trekking och terapi. Vi satt i ett tält som fungerade utmärkt, men det blåste så hårt under fredagen att det blev svårt att höra vad folk sa när vinden slog och drog i tältet. Dag två var betydligt lugnare och en Brainstorming-session skedde på en liten uteplats i solen med sköna möbler...  Väldigt intressant och inspirerande. Och mycket trevligt folk. 

Eftersom vi har ont om både tid och pengar och har djur att sköta, åkte vi hem på lördagskvällen. Lite surt var det – för många andra skulle stanna kvar och gå en Camelidynamics-kurs. Vi har ju redan gått två sådana. Men det hade varit kul ändå...


Inga kommentarer: