lördag, mars 28, 2015

Istölt i Kungsbacka Ishall!

 Sawila. Nu utan böld!
 Lite bus?
 Nyfiken Taruka.
 Istölt i Kungsbacka Ishall!
 Lunch i Kungsbacka.
 Underbar skylt på restaurangen!
 Vacker häst!
 Man måste gilla en sport där en gren heter "beauty tölt"!
På MAX Hamburgerrestaurang på hemvägen. Det såg först stängt ut, men vi insåg att det var så mörkt eftersom det var Earth Hour. Mycket mysigare med värmeljus istället för det vanliga elektriska!

Vi träffade Kaneli-kompisen vid den trånga parkeringen intill Ishallen – där fick ingen plats! Men vi skuggade Kaneli till en P-plats i närheten, så det blev ändå bara en kort bit att gå. Känns som att nästan alla islandshästvänner vi har var på istölten, fast de flesta träffade vi aldrig. Det var fullt på läktarna! Vi hittade tre platser ovanför en utgång, så det var lätt att se de vackra ekipagen tölta på isen. Någon häst tvekade att gå ut på isen, men väl ute pinnade de alla på bra!

Vi lunchade inne på Kungsbacka Torg där jag hittade vår närmsta isis-granne med kompis, och sedan åkte vi tillbaka till arenan. Så vackra hästar!

På hemvägen insåg vi att vi var hungriga så vi åkte till MAX hamburgerrestaurang som ganska nyligen öppnat i Bäckebol. Tämligen mörkt var det där, eftersom det var Earth Hour. Och när vi kom hem upptäckte vi att vi glömt släcka ljuset i stallet sedan innan vi åkte på istölt... JUST PÅ EARTH HOUR-DAGEN! Ooups!

Inga kommentarer: