måndag, april 28, 2014

Det kunde blivit dyrare!

Foto från Quillurs "kollo" – ägarinnan tog detta av deras kanske finaste hingst, som Quillur är polare med! Fint ska det vara!

 Frukost på sta'n!

 Stilton gick in i hagen. Där fick han inte vara länge.

 "Ut med dig!"

 Studie i Parucha-rull.

 Katt + påse = katt PÅ påse.

 Taruka betar medan morsan spanar.

 Taruka. Undrar om hon börjar bli lite "ull-blind"? Tur de ska klippas snart...

En blyg viol i alpackahagen.

Var hos tandläkaren på torsdagen. En tand har länge varit trasig, så att mat fastnat i ett stort hål. Tandläkaren varnade för att vi kanske skulle bli tvungna att rotfylla.... I övrigt fick jag Väl Godkänt på garnityret. På måndagen fick jag sålunda komma på återbesök för lagning. Det gick hur geschwint som helst! Ingen rotfyllning! Och ändå gick hela konkarongen loss på 2500 sekiner.... Nå, det är skönt att ha en hel tand igen.

Efter tandläkarbesöket var jag på uppdragsintervju! Eftersom jag på söndagen ramlade av min häst ÄNNU EN GÅNG och blev tämligen mörbultad (fattar inte varför jag plötsligt inte kan sitta kvar på min pålla!) och därmed tämligen stel, och dessutom trodde att jag skulle behöva bedövas hos tandläkaren, hade jag haft en vision om hur jag kom till intervjun haltandes med hängande, dreglande mun. Det hade ju varit en skön syn... Men mörbulteriet lyckades jag dölja och bedövning behövde jag inte, så jag kanske rent av uppfattades som normal!

Inga kommentarer: