onsdag, juli 17, 2013

Besök från Gävle

Nevön spelar spel på minipaden (t v) i alpackahagen medan svågern fotograferar.
Sawila och Quillur i svågerns kamerasikte.

Tamya mumsar!
Taruka och Quillur tar en paus i buset.

Grillkväll!
Maken.

Saga tappade en av sina skor i fredags, fastän den bara suttit på en vecka! Så det var bara att ringa kliniken på måndagsmorgonen och få en tid hos hovslagaren, lasta på pållan och eftersom lastning och körning gick så geschwint var vi på plats en god tid innan 13.00 då vi skulle få hjälp. Vi fick slinka före en annan "patient", men det gick ganska fort och snart var vi på väg hem igen.

På kvällen kom svågern med son. Svågern hade smarriga pizzor med som inmundigades på vår uteplats. Det blev en skön kväll.

Igår fick vi besök av två kompisar till min yngste nevö. De hade bett att få komma och hälsa på alpackorna, så de hade gjort sig allt omaket att ta sig kollektivt från Göteborg och hit. Något jox blev det med bussarna, så jag hämtade dem i Skepplanda. 5 minuter med bil, 40 minuter till fots... 

De var väldigt entusiastiska över alpackorna. Efteråt fikade vi på makens nybakade sockerkaka och en av killarna och makens unge nevö pratade fotboll med stor entusiasm! Vi andra var inte så engagerade... 

Killarna tog snart bussen tillbaka till Göteborg, och jag tog med Saga och svåger med son på dagens promenad. Lille nevön fick leda Saga längs vår uppfart på hemvägen, och gjorde det riktigt bra! Han hjälpte mig att borsta också. Men frågar man om han vill rida, så vågar han inte. Så då slipper han förstås. Men det är kul att han vill borsta Saga.

På kvällen grillade vi karrékotlett och mös på uteplatsen med lite rosé.

I förmiddags åkte svåger och nevö, och för första gången på två veckor har vi inga planer för de närmsta dagarna! Känns ovant!


Inga kommentarer: