fredag, april 29, 2016

Escape Room

 Fålla-tränning.
 På kvällen möttes gänget upp och åt på trevliga nya Saluhallen vid Vågmästarplatsen.
 Vi behövde ju vara mätta och glada, för denna dagen skulle vi ge vår jubilar sedan i mars hennes gåva – en sejour på Escape Room i Aröds indutriområde.!
Rekvisita.

På Escape Room fanns 4-5 rum med gåtor och läskig rekvisita, så fick man med hjälp av ledtrådarna klara av vissa uppgifter så att dörren öppnades till nästa rum. Det var kul! Vi blev två lag som fick göra två olika "äventyr". Med en mycket hög procent tidigare Chalmersstudenter (och vi andra är väl inte heller direkt tappade bakom en vagn) fick vi rätt bra tider: "mitt" gäng löste det på 59 minuter när genomsnittstiden var 79, och andra gänget på 76 minuter när genomsnittet var 92. En kul grej att göra tillsammans!

Efter detta tog sig de flesta av oss in till stan
för att fika. Kompisen körde före med sin bil och då såg vi plötsligt en hjulsida rulla iväg! Snart insåg vi att det var kompisens hjulsida, och inte bara en som legat och drällt på vägen! Jag tutade på kompisen men hon märkte inget... Så vi vände tillbaka och hämtade hjulsidan. Det blev kompisen glad för! Visade sig att hon nyss haft bilen inne för däckbyte, och uppenbarligen hade de inte satt fast hjulsidan ordentligt... Vi firade detta med en god fika!



Inga kommentarer: