lördag, oktober 18, 2014

Ljus i Alingsås

Quillur hade så lång lugg att det verkade som att han inte såg ordentligt. Så matte friserade lite. Det blev inte så snyggt. Men han är söt ändå!
 Vid parkeringen stod detta "skogsrå" brud. Lite läskig, men det är nog meningen.
 Vid kanalen vid torgen i Alingsås.
 Promenaden börjar.
 Spegling.
 En räka!
 Kvällsflanörer.
 Uppe på bergssidan.
 I år hade de musik till ljusinstallationerna också, för första gången. Det blev väldigt effektfullt. Grieg var inspirationen, och innan man gick in i en ravin blinkade lampor bland träden i takt med musiken från bergakungens salar. Musiken fortsatte inne i ravinen med rödklädda väggar. Mycket stämningsfullt.


 Discofontän.
 Små och stora sprang gärna i labyrinten! (Inkl undertecknad).

Några streckgubbar dansade till musiken från Bergakungens salar. Dansarna hade svarta dräkter med reflekterande linjer på. Så med sparsam belysning såg de ut som streckgubbar! Också väldigt effektfullt i all sin enkelhet.


Vi avrundade aftonen med lite grekisk mat!

Idag var en bekant från Bed & Breakfast-kursen i våras på besök med dotter och hennes kompisar, bl a en kille som på allvar var intresserad av att jobba med alpackor! Alltid trevligt med entusiaster! 

På kvällen åkte vi till Alingsås och träffade Kaneli-kompisen för att titta på "Light in Alingsås". Det blev en fin promenad trots ett litet regn som ökade. Men vi var glada ändå! Och på den grekiska restaurangen där vi smörjde kråset efterpå, var det varmt och gott, så jag frös inte fast jag blivit lite blöt...

Inga kommentarer: