söndag, april 12, 2015

Sociala dagar

 Alpackavägning i vardande.
 Det ser i stort sett bra ut! Framför allt har de tunna tanterna lagt på sig, liksom deras avvanda föl!
 En tidigare arbetskamrat med syster kom och besökte oss och alpackorna. Och hade med sig tokgod fika, som intogs i alpackahagen.
 Häng med alpackor.
Sawila. Nu lite rundare.

På fredagen var det After Work med jobbet igen, denna gång på Harrys där vi fick ett stort bord och det blev lätt att prata med folk. Så det var trevligt och blev många drinkar och därmed dyrt.... Dessutom gjorde personalen fel, så vårt gäng fick betala notor från ett annat. Tror det löste sig till slut, men förvirrat blev det.

På lördagen kom en tidigare arbetskamrat med syster på besök. Systern hade stickat en tunn men varm halspryl i alpacka! Den är hur mjuk och varm som helst. Och så fick jag en "frottéluva" som man tar på huvudet när man duschat, tvinnar ihop den långa delen över det långa håret och fäster på huvudet i en knapp. Hur fiffigt som helst. Och håret torkar fort! De hade med smarriga kakor också som vi svullade i oss i alpackahagen. Hur trevligt som helst.



På söndagen blev den av – våffeldagen! Den 25 mars skulle vi och Kaneli-kompisen ätit våfflor hos Vev-kompisen med sambo, men det blev lite sent den dagen – så vi åt våfflor idag istället! Länge sedan man sågs, så det var kul! Och gott. Och eftersom vi hade oroväckande lite soppa i bilen på hemvägen var vi glada att det mest är nedför från Guldheden ner till närmsta bensinmack...

1 kommentar:

illika sa...

Hej!
Hur får man tag på en sån där frottéluva? Låter super!